Skip to content
Contact |

Wij hebben onderstaand bericht van de Gemeente Dijk en Waard ontvangen. Met de gemeente is afgesproken dat alle bewoners van het Rijk der Duizend Eilanden welkom zijn op 7 oktober. Dus ook de bewoners die in Broek op Langedijk wonen.

Wij nodigen je graag uit om met samen in gesprek te gaan over de toekomst van jouw dorp. Samen maken wij die toekomst. Door te weten wat er leeft en speelt in Noord- en Zuid-Scharwoude kunnen we samen versterken wat goed gaat en werken aan wat er beter kan. Jouw ideeën en ervaring zijn daarom bijzonder waardevol. MetBibliotheek Kennemerwaard, MET Dijk en Waard en Wonen Plus Welzijn nodigen wij je uit om met elkaar in gesprek te gaan. Als inwoner of ondernemer bepaal jij de onderwerpen die voor jouw dorp belangrijk zijn en onze aandacht nodig hebben.

Kom dus langs op 30 september of 7 oktober in sporthal Geestmerambacht! Je kunt je aanmelden door een mail te sturen naar h.mars@dijkenwaard.nl of telefonisch via 072 575 5555. Noem bij het aanmelden naar welke bijeenkomst je wilt komen en met hoeveel mensen. De koffie staat bij de bijeenkomsten vanaf 13.30 uur voor je klaar.

Back To Top