Skip to content
Contact |

Op maandag 28 november organiseert de provincie Noord-Holland een N242-inloopavond. Er wordt een eerste beeld gegeven van de knelpunten op en rond de weg. De bezoekers kunnen ook knelpunten ideeën en oplossingen aandragen en uiteraard vragen stellen.

De vrije inloop is van 19.00 tot 21.00 uur in Hotel Heer Hugo, Gildestraat 2 in Heerhugowaard. Zie voor meer informatie onderstaande uitnodiging.

 

De BGO-werkgroep geluidsoverdracht N242 is al enige tijd in gesprek met de gemeente Dijk en Waard en de provincie Noord-Holland over de ontwikkelingen van de N242. Centraal in deze gesprekken staat het beperken van de geluidsoverdracht van de N242.

 

In de via de wijkprikker N242 opgehaalde reacties is te zien dat enkele tientallen bewoners van het Rijk der Duizend Eilanden hebben gereageerd en hun zorgen over de geluidsoverlast kenbaar hebben gemaakt. In totaal hebben 534 mensen gerageerd.

 

Wij hopen dat veel bewoners uit onze wijk de inloopavond bezoeken om hun zorgen kenbaar te maken en mee te denken over mogelijke oplossingen

Back To Top